Odpusť

Odpusť

Anotace: po potratu

Dobrý večer,
kdo by nám dnes mohl něco říct?
Třeba já, já a má bolest
Já a má deprese
Neurol, ať slzy nezalykají mne
Jak je člověku,
co zabil život v sobě...
A proč?
Strach? Snad...
Odpusť
Nechtěla jsem, pozdě, vím
Zabít raději mne,
ne tebe
A ty?
Bez šance říct
Potřebuju tě,nedělej to,
budu tě mít rád a ty mě snad
Ale já jen zaplatila,
oni zabili
Měs tebou, jenže já žiju dál,
prázdná
Už tě necítím,
už tě nehladím,
jenom bolí místa, kde jsi byl
Už si s tebou nepovídám,
jenom pláču
Vrátit těch 20 minut zpět,
změnit to hned
Nejde...
Měla bych tě ráda a ty mě snad
Lituji,
moc tě miluji,
už nejsi
Já to rozhodla,
zabila...
ale já nechtěla...
odpusť
Autor Markiit, 06.10.2007
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí