KÁVA

KÁVA

Anotace: ... zase jeden jednoduchý nepodarek! Dobrou chuť! :-))

Říká se, že káva se nemá kazit cukrem,
víno sodou a láska manželstvím! :-))
Já to dodržuji, když se nad tím zamyslím.

Kávičku? Tu miluji!

Má omamnou vůni,
energii rozdává,
je to důvod k odpočinku,
zvedne se mi nálada.

Je černá jako noc,
má kouzelnou moc,
je horká jak polibek z vášně
a krásně se u ní skládají básně.

Nejraději mám ale kafíčko,
když ho se mnou pije moje Sluníčko!
Autor Dalimila, 25.05.2005
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí