Levandulím

Levandulím

Anotace: Svíčka hoří, vůně omamné

Ve stínu svíčky
s vůní levandule,
je celá moje lepší půle
připoutaná kolíčky.

Jako prádlo na Slunci
čistotu zas hledám,
pak už nikomu ji nedám
můj život je na konci.

Ne, teď vážně nežertuji
kde mám hledat poslání
k loži, levandule zavání
nemohu pak obejmout ji.

Bdíme spolu v jednom kuse
- já a moje levandulová
přítelkyně, napůl koncová,
škoda jen že nesmím,
vzít ji v ruce...
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí