Pro něj

Pro něj

Anotace: Prostě básen pro jednoho človíčka... někdy jsme byli možná i přátelé.

jsi moje zlatíčko,
jsi moje sluníčko
jsi moje štěstí,
když chvějí se mi pěsti
jsi vše dobré,
co mě mohlo potkat
ty nejsi, nejsi onen kat
ty jsi jen kluk se spoustou snů,
jeden se vyplní během pár dnů..
Jsi si jistý, že jsi to tak chtěl?
Že jsi na svět a na mě zanevřel?
Je to dost smutný, chce se mi brečet
proč mám za chvíli nad tvým tělem klečet?
Proč na hrudi cítím tlak,
proč se to má stát zrovna tak?
K čemu mi pak byla všechna snaha
když už svlíkaj tvé tělo do naha?
Proč jsi mě na světě, nechal bez tebe,
proč se na to ptám, když jdeš zrovna do nebe?
Autor andliek, 06.10.2007
Přečteno 406x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí