Jeden krok

Jeden krok

Anotace: do tmy....

Už zase cítím
jak každý z nás ví
ale bojí se říct nahlas
že už to není jako dřív
kéž se mýlím
stále mám před sebou obraz
tvého překvapení
když vzala jsem tě za ruku
a políbola
kdo mi ten nápad vnuknul
omluvení pro to není
znovu bych to udělala
byl to krok do tmy
ale nelituji toho
zvykli jsme si na jistotu
nebylo toho mnoho
vlastně jenom my
a tak zapadli jsme do kolejí
a jeli vedle sebe každý sám
stereotyp, to pro lásku není
člověk se musí někdy zastavit
a to je to co udělám
otákou je, jestli ty se mnou
jestli uděláš krok do tmy
tak jako dřív já...
Autor Jarra Wen, 06.10.2007
Přečteno 367x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí