..

..

Velká tmavá bedna,
S malou škvírou.
Není tam jen jedna,
Červy lezou dírou.

Prohnilý kosti,
Lebky taky.
Bez nějaké zlosti,
Leží si v rakvi.

Jednou se tam sejdeme,
všichni se tam vejdeme.
Prach v prachu,
Bez nějakého strachu.

Netrap se maličká,
Postačí ti lahvička.
Polkni,a poslední lok,
Rozlepí ti vnitřnosti
Jak lepivý mok.

Tvůj konec,
Ležíš tu v prachu,
Jako prašivý lovec,
Opět beze strachu.

Dobrou noc,
Řekni broukům
Larvám a kde jakým pavoukům.
Autor zajicek.vjamce, 06.10.2007
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí