Sama

Sama

Anotace: ... Dívám se do zrcadla ... no čtěte, jestli chcete vědět, jak je to dál.

Dívám se do zrcadla
Snad mám už jen sebe
I květina by bez vody zvadla
Já zvadnu bez tebe

Mezi lidmi, a přitom sama
Musím to tak brát
Sama probudit se do rána
A sama jít spát

A vedět, že není nikdo
Jen ticho monotóní
A v dálce tma, zamračeno
Ani mobil nezazvoní

Mezi lidmi, a přitom sama
Není komu vzdát hold
Jak Eva bez Adama
Já musím světem plout
Autor Peťka_bez_talentu, 07.10.2007
Přečteno 331x
Tipy 3
Poslední tipující: KLARISA, s.e.n
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně zveršovaná báseň. Ta se povedla.
Zaslouží si super tip

29.10.2007 18:58:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí