Pozlátko života

Pozlátko života

Anotace: "K"

Slzy smíchu stékající,
po mé tváři kamenné.
A slova tváře líbající,
z úst milého přítele.

Bez spěchu a bez starostí,
bez zbytečných myšlenek.
A s záři nově vstupující,
jenž projeví se navenek.

Vzácná jsou obětí, polibky,
ty jedinečné chvíle, co vytvářejí ti,
co jsou sobeckého života,
těmi pravými pozlátky ..
Autor Analisieren, 07.10.2007
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí