Přemýšlení

Přemýšlení

Anotace: Když noc se ke dni blíží a ty víš,že ublížil ti.

Když noc se ke dni blíží
a ty víš,že ublížil ti.
Když ze snů budí tě myšlenka zlá,
že ten co měl Tě rád,
Ti vlastně lhal.

Když den se k noci chýlí,
srdce Tvé tě stále bolí.
Když ulicí teď bloudíš,
myšlenky své urovnat si musíš.

Na jednu stranu dáváš věci dobré,
city v srdci ukryté.
Na druhou stranu dáváš věci zlé,
bolestí počínaje.

Srdce Tvé se stává vrtkavé,
na které misce ono zůstane.
Snad mu čas pomůže,
a slovo promiň,
mnoho zmůže.
Autor australian_man, 07.10.2007
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí