Ovce na porážku...

Ovce na porážku...

Anotace: ...víme že to příjde a přesto nejsme schopni zvrátit to...

Vysléknout se
a stoupnout si na pranýř
nechat se ztrestat
že lásku jsem chtěla
že chtěla jsem milovat
a být milována...

Slzy chtěly by smáčet tváře
ale nemůžou
plané sliby
marné naděje
touhy které navždy zůstanou
hluboko v srdci...
tak jako tvoje jméno!

Čekám na ortel
tak jako ovce na porážku
a přesto
-každý strůjce svého štěstí...

Kam ukrýt se
mezi všemi těli a dušemi
s různou intenzitou šedi
hlavu pokládám
do vlastních dlaní
a říkám si
-to jsi zase dopadla Ženo!
Autor En, 07.10.2007
Přečteno 437x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí