Běží liška k táboru

Běží liška k táboru

Anotace: takovej joke, předělávka písničky z dětství...

S křížkem po funusu,
běží liška k táboru.
Zalyká se slovy hnusu,
nese pytel zázvoru.

Měla běžet ke kořenářce,
však ježek za ní pospíchá.
Vyhrožuje, kleje slizce,
že jí pytel rozpýchá.

Naved zmetka kamárada,
běž zajíčku běž za ní.
Vždyť je to jen liška stará,
seber jí to koření.

Připravoval na ni léčku,
však liška se mu schovala.
Doběhla ho za chviličku,
ještě se mu vysmála.
Autor Roxan, 07.10.2007
Přečteno 302x
Tipy 3
Poslední tipující: sweetdom
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo jo hezky...

28.10.2007 10:39:00 | Dimi

Hodně povedené :-D

07.10.2007 20:01:00 | confused.princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí