Hlas temnoty

Hlas temnoty

Anotace: Asi blbnu.... Nemám k tomu slov... Radši... Prostě no comment... Jeden večer a já... Pls hodnocení a komenty. :) To joooo. ;)

Slyším hlas,
co v hlavě zní mi stále,
ten neustále povídá mi,
ničí mou veselost,
krade mé bezpečí,
svým pánovitým hlasem,
šeptá mi...

--------------

Buď jednou z nás,
život je jen nicotná věc,
co z hlubin stoupá,
ty se mi však vzpíráš,
mou sílu přesto skrytě vzýváš,
jednou budeš má,
i když nebudeš chtít,
já zmocním se tě navždy,
ty se mi už nevymaníš,
budu tvůj vládce
a ty další z nich,
co chtěly se mi vymanit.

--------------

A tak je to už pár let,
co můj žiot ztratil smysl,
kvůli tomu hlasu odešel mi klid a mysl,
má duše už není svobodná,
k neřestným věcem však povolná,
můj život je jen trápení,
co nikdy mi nevyjde z paměti.
Autor Rhiannon, 07.10.2007
Přečteno 503x
Tipy 7
Poslední tipující: blackwolf, G_Msh, Bloodmoon
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj dobré

19.07.2008 15:50:00 | Terka

Slyšela jsi takový hlas? :D

25.05.2008 10:52:00 | G_Msh

Dobrý a zajímavý.Ale fakt :D ;-)

08.10.2007 18:39:00 | Gabi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí