Podívej se

Podívej se

Anotace: Rozhovory.... Stále dokola...

Podívej se na mě. Prosím…
Ne, nechci zas říkat, že trpím.
Jsem.. tak trochu… ztrápená
A stále dál omámená.
Nechápu proč, stále se jen ponižuji
A kradu Ti každou chvíli kterou máš…
Nečekám, až se mi dobrovolně dáš…
Co z toho mám?
Pohrdání, že by snad?
Nebo jen Tvůj nezájem a chlad?
Nevím, asi s tím přestanu…
A odejdu pryč, za bránu,
Která pojila nás…
Vše ostatní odvane čas.
Autor Ammazonic, 08.10.2007
Přečteno 290x
Tipy 2
Poslední tipující: blue
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo,jo bohužel to tak v životě chodí...

08.10.2007 15:41:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí