Štěstí

Štěstí

Anotace: Konečně jiná, pozitivní myšlenka

Vyrostla jsem z dobrých mravů,
v kraji,
kde se krása snoubí
s harmonií.
Potok šumí v prostřed lesů,
krásu žití sebou nesu.
Jsem jak dítě štěstěny, oblečené do saténu,
odkojené, spokojené..
Nemám špatnou inspiraci,
neznám válku bez boje.
Kvůli šedé honoraci neustoupím ze souboje.
Proti zlobě, hněvu, předstírání - láskou,
štěstím bojuju.
Nechceš slyšet?
Nerozumíš?
Ohlédni se, co to je!!!
Autor Pišák, 08.10.2007
Přečteno 321x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to budeš bojovat do skonání světa.

08.10.2007 22:21:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí