Zajatec emocí

Zajatec emocí

Anotace: ...

Jsem otrokem svých přání,
svých pocitů, jež bez váhání
vkládám si do snů,
ale bojím se říci:
"Živote, postůj!
Já dávám Ti na talíři
celé své Já,
svůj smutek, smích a svůj pláč!"

Jsem zajatec emocí,
mám tisíce probdělých nocí,
kdy přemýšlím a ptám se,
zda zůstat a stát se
domácím vězněm ...na doživotí...(?)
Autor Aniba, 08.10.2007
Přečteno 311x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Být vězněm znamená ztratit navždy křídla ... tolik důležitá pro snění ...

08.11.2007 23:03:00 | Beepat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí