Miluji tě

Miluji tě

Anotace: Jedna věta za všechny,jedna věta ze rtů plyne,dvě slova za všechny mluví.

Nevnímám bolesti dnešního světa,
nad vodou stříbrnou drží jedna věta.
Pár slůvek v erbech psaných znaků,
políbím tvé rty před tisícemi zraků.
Píseň psaná z plátků růží,
dvě srdce pravou láskou touží.

Polib láskou mou hrubou tvář,
já miluji tě,darem jest tvá zář.
Kameloti vykřikují hlasitě tvé jméno,
nastal den kdy bylo ti uděleno.
V rubrice tištěné srdcem stálo,
že jedno jméno o tvou krásu stálo.

Krásné jméno se zlatou chutí,
stesk mé srdce rmoutí,
dej mi prosím klíč k políbení,
odemknu tvé rudé rty,
pár západů ke sladkosti zulíbání

Vše nejlepší k tvému svátku,
přeji ti můj milovaný něžný kvítku.
Dala jsi mi dar odpuštění,
větší lásky na světě není.

Děkuji za vše má drahá Věrko,krása tvých slov ve známce
upřímnosti je pro mou duši svatá.Miluji tě lásko, a děkuji za odpuštění.
Autor Carlos, 08.10.2007
Přečteno 473x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dar odpuštění??? Co jsi té víle provedl, ach ty mladý nezkušený Verlaine!!! No, i tak je báječné, že omluvy, přání a prosby umíš zakomponovat do verše, do kouzelné básně... Možná to člověku poskytuje více prostoru než křik a nářek, což velice kvituji.

08.11.2007 12:48:00 | Jituli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí