Havrani na věži

Havrani na věži

Anotace: Tak jde život... Ano, ano :)

Ticho je na věži,
havrani si pletou noty.
Myslím, že soutěží,
čí klovne kdo dnes boty.
Pečlivě vyhlíží,
kdo silný a kdo stár je.
Jen co se přiblíží,
hned uletí zpět do háje.
Bezpečně vyčkávat
vždyť velká bitva teprve začne.
Vesele tokávat
kdo si prvního vojáka načne?
Autor Yarrod, 08.10.2007
Přečteno 298x
Tipy 1
Poslední tipující: Judita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí