Ach jo..

Ach jo..

Anotace: O lásce,která odchází...

Ach jo ...
Proč láska bolí,
pořád se ptám,
proč dva zamilovaní chovají se jako voli,
nevím vůbec to nevnímám.

Vím,že za chvíli budeš strašně daleko,
a já budu bez Tebe naměkko,
Milovat Tě budu stále,
i když Tě uvívím méně a méně.

Nevím jak bez Tebe přežiju,
nic žádné mohlazení nepřináší mi úlevu,
nevím,nevím čím to je,
ztrácim všechny své naděje.

Jsem strašně na dně,
nepřemyšlím co dělám ve dne,
myslím jenom na tvůj odjezd,
a proč nad Tebou musím ztratit dohled.

Proč proč jenom, osude?
proč už můj milý semnou nebude?
proč ho nepřestanu nikdy milovat?
proč budu celý život litovat?

Neřeším mé velké trápení,
lidé okolo mě jsou ze mně zmatení,
nevědí jak mi pomoci,
nemůžu se dostat ze všech emocí:(
Autor DENULKA, 08.10.2007
Přečteno 327x
Tipy 1
Poslední tipující: Gabriela Green
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí