Na pravdu a na lež

Na pravdu a na lež

Anotace: Tak kdy to bude než Začnem hrát na pravdu V představení Lež

Ta první
Snad do tmy zpola prokletá
Neb za závojem ukrytá
Jako herečka za oponou postává
Bojí se promluvit? Děravá.

Ta druhá
Zmámená silou své sestry
Ptá se jestli
Má vůbec ona cenu hrát
Když všem snadější je lhát

Tak kdy to bude než
Začnem hrát na pravdu
V představení Lež

... never
Autor Peťka_bez_talentu, 09.10.2007
Přečteno 372x
Tipy 1
Poslední tipující: s.e.n
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nápadité.To bude těžké rozhodnout.

29.10.2007 18:52:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí