Tma...

Tma...

Anotace: Když vám člověk od kterýho nejvíc očekáváte že bude při vás, prostě dokáže, že ho fakt nezajímáte!

Procházím se temnotou,
velkou černočernou tmou,
v jednom bodě mám však jasno,
moje velký světlo zhaslo.

Jedno moje světlo velký,
dlouho bylo hodně horký.
Teď úplně vychladlo,
mě samotnou nechalo.

Na začátku dlouhý cesty,
asi půjdu sama pěšky,
bez mapy a buzoly,
na duši mám mozoly.

Já si ale poradím,
samu sebe nezradím,
ta lampa mi pomohlo,
ake teď se rozbila.

Na tisíce malých kousků,
zabalím je do ubrousku,
do koše je vyhodím,
svou minulost zahodím.
Autor Neaira, 09.10.2007
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí