Máma

Máma

Anotace: Stejný jako Tma - ten člověk mě prostě hodně zklamal:(

No tak dělej si co chceš,
řekla si mi "Tak si běž".
Žádnej smutek ve vočích,
a já pláču po nocích.

Pravdu tobě říct sem chtěla,
ale ty si nerozuměla.
Ty snad nechceš rozumět,
radči řekneš "Tak si běž".

OK tak já teda padám,
nějaký místo hledám.
Ani jedno pro mě není.
Proč se věci tolik mění!?

Moje máma skvělá byla,
ve všem mi vždy rozuměla.
Teď má chlapa nějakýho,
asi možná lepšího.

Tak teď jemu rozumí,
a nic už jí nerozhodí.
Je to velká bojovnice,
bude se bít jako lvice.

Nenechá se urážet,
od chlapíka porážet.
Takovýho už tu měla,
bez toho bych já nebyla.
Autor Neaira, 09.10.2007
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí