život

život

Anotace: poví mi někdo...

Jestli pak má cenu, žít život podle předlohy?
co když tak nechci žít a nemám na to vlohy?

Jestli pak má cenu najít si pravou lásku, když se mi stejně ztratí?
Jestli mi učení a dobrá práce, tu starou lásku vrátí?

Jestli není zybtečné běhat za štěstím, když o mě stejně jednou zakopne?
Jestli se najde pomoc, která mi pomůže, když na mě všchno dopadne?

Jestli přátelé, které mám zůstanou přátely, když všechno o mě vědět budou?
Jestli mi je nemoc vezme, tak na co mi ty úsěchy pak budou?

Jestli se dá žít život dál, bez lásky přátel a závisti?
Jestli má cenu životem pouze proplout stejně jako napadané listí?

Jestli má cenu život vůbec žít
a lásku s přátely jednou mít?

Kdo mi teď pomůže?
Kdo mi odpoví?
Jestli po mě zbyde duše
a já řeknu sbohem... musím jít...
Autor Kwítko, 09.10.2007
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí