Sibérija

Sibérija

Anotace: Když jsem tuhle kapelu s názvem Sibérija uslyšel, vypadlo mi toto :-)

Pevně doufáš
že zboříme se pod obraz
tak
jako ty starý štětky šedivý.

A smočíme v nich pocity.

To Louskáčkův bude tanec
chtíče štvanec
stepující tam dole
někde pod sukní.

V rytmu se svíjíš
a celé tvé tělo
rozedírá Sibérija.

Na stehnu tvém
jediném místečku hřejivém
schne plekanec rytmu mrazivý...
Autor cevert, 10.10.2007
Přečteno 476x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Cítím ten rozhled a životní zkušenosti..., žádné naivní slova.

10.10.2007 23:34:00 | Vladimír P.

Vypadlo? Nevěřím ;o)

Zajímavá forma.

10.10.2007 11:02:00 | Sue A.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí