Havraní strážce

Havraní strážce

Anotace: "K"

Tichý smutek skrývající,
na černě temných perutích.
A hlas skřehotavě znící,
zpívá na náhrobcích kamenných.

Ve smutném šatu truchlících,
vyťukává jména zemřelých.
Když den je nocí půlící,
na těch deskách kamenných.

Pod křídly temného anděla,
v zobáku nesoucí klíč k životu.
Dostal hlídač označení havrana
a dar navrátit duším zmařeným - svobodu ..
Autor Analisieren, 10.10.2007
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano svoboda je pro cloveka moc dulezita...

10.10.2007 23:35:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí