Rozhodnutí

Rozhodnutí

Anotace: snaha o procitnutí

Seděl na židli a cítil chlad.
Věděl, že začíná se bát.
Čeho? To neměl ponětí
bylo to znatelné v ovzduší.

Došel ke dveřím, kliku uchopil
a na chvíli se zamyslil.
Co čeká ho za dveřmi nevěděl.
Kam vidat se má? přemýšlel.

Po kotníky v listí stál,
byl venku, ani se nenadál.
Kam vydat se má?
Nebo vrátit se snad?

Dopředu ani krok zpět,
pro milou koupit krásný květ.
Usmát se, nadechnout a vyjde zas
jednou vrátí se - až přijde čas.
Autor Inies, 10.10.2007
Přečteno 310x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tobě se líbí havrani nebo Edgar Alan Poe? Alespoň mi
to tak toho američana připomínalo.

29.10.2007 11:24:00 | jehlaspichlas

to je héézký=))

10.10.2007 19:15:00 | Já Esther Ruth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí