Bublinky....

Bublinky....

Anotace: smiření se životem?! asi už konečně ano....

Bublinky šeptají,
do tiché vody,
ve které mluví,
jen mlčící pěna.

Bublinky šeptají,
plastovým kachničkám,
smutnící nad faktem,
že nemohou lítat.
A tak naslouchjí,
šumu ptačích perutí.

bublinky šeptají,
mrtvole ve vodě,
která se snažila,
začít žít nově.

Bublinky šeptají,
mi do ouška,
sladká slůvka,
ale já jim nerozumím.
Voda koulem mě šlouchá.

Bublinky šeptají,
do tiché vody,
která jen mlčí
a odtíká s jedním životem
a špínou kterou ten život nese...
Autor Sairis, 10.10.2007
Přečteno 309x
Tipy 4
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, Kávový Poutník
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké :)

14.10.2007 23:00:00 | Kávový Poutník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí