vraky

vraky

Anotace: -

tajemný
zoufalý
prostě neodolatelný.
jako malé dítě
sedí ve vaně
a pouští si lodičky.

ty se potápí.

jsou z papíru.
z jízdenek na tramvaj.

na dně vany se
papírové cucky
ukládají
bez nároků na lepší místo..
a on by chtěl ležet na dně
mezi nimi.
a nehnutě
pozorovat
jak se další vrak
potápí na dno
kde on ho očekává
a napřahuje k němu své horoucí ruce
aby naposledy ho vyzvedly na hladinu
a posléze stáhly do hlubin.
Autor desela, 10.10.2007
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle je poezie. smekám..

10.10.2007 20:36:00 | loveSKA

mě se tato báseň moc líbí.. je zajímavá svou skrytou myšlenkou, zvláště v posledním odstavci

10.10.2007 19:41:00 | Inies

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí