PŘÍTEL

PŘÍTEL

Anotace: bez anotace :-)

Musím se vám s něčím svěřit!
To mi nebudete věřit,
že já úžasného přítele mám,
radosti, starosti, všechno s ním probírám.

Pozorně mě vyslechne,
vždy má pochopení,
při pohledu brvou nehne,
nad takového přítele není!

Zná i moje nejtajnější přání,
on jediný ví vše o mém Sluníčku.
Denně se těším z jeho mňoukání,
miluje hlazení po hebkém kožíšku.

Na procházky mě doprovází,
cítím se s ním skvěle!
Pomáhá i při nesnázích,
jsme ti nejlepší přátelé!
Autor Dalimila, 26.05.2005
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí