Těžko odepřená

Těžko odepřená

Anotace: každý jsem svým způsobem na něčem závislý.Nikotin není vyjímka...

Mám opět tu neutuchající potřebu
Tady a teď!Tebe chci!Tebe potřebuji!
Vstupuješ do mě, odepřít tě nemohu
Oheň naší každodenní lásky rozpaluji

Životadárný plamen dal ti život
Dáváš mi tolik sebe a přitom ze mě si bereš
Jsem jak moře a ty pramen sladkých vod
Do úst macešsky šeptáš mi:mě neodepřeš!

Kolik?Kolik mi s tebou zbývá let?
Jsme svůj soudce a ty můj kat
Šeptáš, abych do pekel s tebou vzlét
Na krk dáváš mi oprátku,
svůj čas slyším utíkat

Dnes tě odhazuji a zítra zvednu zas
Mládí mi do snů z života uneseš
Slábne mi dech....šedne vlas
jednou mě polibkem potřeby zabiješ
Autor Breakthru, 11.10.2007
Přečteno 303x
Tipy 3
Poslední tipující: Kávový Poutník, Monsignore
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Obyčejní lidé si chrání své zdraví(stejně na něco umřou),aby si mohli prožít víc (nudného) života (pokud se to u nich dá tak nazvat)

Aneb

Lepší shořet nežli vyhasnout.

(Kurt)

12.10.2007 19:10:00 | Kávový Poutník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí