Ticho

Ticho

Anotace: ...taková smutná...

Když ticho hlasitě mlčí,
Repliky vypili poslední hosté
Z okapů obavy crčí
Zda mluvit dál bude jako dřív prosté

Když ticho nevydá hlásky
I slova napsaná do prázdna křičí
Když není čas na otázky
Podivný svět není najednou ničí

Když ticho do ticha sálá
Obrazům na zdech se pod kůži vpíjí
Dřív srdce tichu se smála
Teď tichem do noci divoce bijí.
Autor Jn.s, 12.10.2007
Přečteno 308x
Tipy 4
Poslední tipující: Jiparo, WhiteSkull, Ksíkos
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..smutně krásná ..super

17.10.2007 07:52:00 | Jiparo

...zajímavé ...

...oprav si chybku ...

12.10.2007 18:10:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí