Příběh dávné doby

Příběh dávné doby

Anotace: Kdysi dávno příběh se stal, o němž vyprávět Vám budu teď já.

Kdysi dávno příběh se stal,
o němž vyprávět Vám budu teď já.
Ten příběh měl překrásný začátek,
však utrpení stalo se koncem.

Kdysi poznali se, on - andělská křídla
a ona - překrásné víly podoba.
Kdy stávali se krásnými
a chvíle nezapomenutelnými.

Však náhle se cosi změnilo,
vše se jako domeček z karet zhroutilo.
Už nemilovali jeden druhého
a vídat se jim spolu nechtělo.

Nikdo neví co bylo tou příčinnou,
že to takhle smutně skončilo.

Snad jednoho dne pochopíte,
že andělé to nemají jednoduché
a jejich životy jsou často velmi trpké.
Autor australian_man, 12.10.2007
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí