Ale no tak!

Ale no tak!

Anotace: Jseš si jistej, že takhle?

„Ale no tak!“ Řekl jsem,
když se snažil chytit
život za pačesy.
Klouzaly,
a proto je chtěl držet pevně.

„Takhle to přece nechceš.“
Jen pokývl hlavou.
„Ostatně přiznejme si,
že takhle barva bledne.“

Tolik chutí je v životě!
Ale zná jen kyselost
a hořkost.
Avšak doufat, že to
jednoduše změní?
Hloupost.

Lidé se potulují kolem.
Slastně usrkávají z pohárů,
který jemu zrezl...

„Neztrácej vůli a hledej
skrytého štěstí sémě!“

- Škoda jen, že žiješ i ve mně.
Autor Demedalex, 13.10.2007
Přečteno 247x
Tipy 3
Poslední tipující: Koskenkorva, Já Esther Ruth
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

drz se... nevzdavej to... stale verim, ze ten pohar neni jediny, kdyz jeden zrezne, ze to jeste neni konec...

25.11.2007 00:10:00 | Kláárchen...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí