Odejdi

Odejdi

Anotace: Nestěžuj si, není na co...

Nemohu u toho být,
nemohu ti pomoc odejít.
Vím, že nechceš už žít,
a vím, že tohle musím dovolit.

Avšak nemohu při tobě,
v té těžké chvíli stát.
Musím uklidnit ty,
které měl jsi tak rád.

Vím, že nechtěl jsi zradit,
nechtěl svůj mrzký život ukončit.
Také vím, že tohle nemá mi proč vadit,
je jen tvé rozhodnutí tohle skončit.

Nebudu se tě ptát,
na důvod toho činu.
Nebudu se už bát,
že na mě hodiš svojí vinu.

Ty víš, co všechno zavinit jsi mohl,
a víš i co jsi zavinil.
Nemysli, že když poprosíš, nepomohu,
svůj skutek jsi již odstranil.

Stačilo by jedno slovo,
jeden pohled zmámený.
Ale to by bylo toho,
kdybys byl otrávený.

Ne, tak jdi, a nezastavuj,
svůj život skončit sám jen chceš.
Lidmi, světem neopovrhuj,
tak co stojí, jdi už.. Běž!
Autor Mania Dardeville, 13.10.2007
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...se Ti moc povedla a má dost silný náboj Kavec

13.10.2007 19:28:00 | kavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí