JSI....

JSI....

Anotace: jsi a mužeš být...

Jsi jako světlo v noci,
které má všechny ve své moci.

Jsi jako bouře z čistého nebe,
při které mně celé tělo zebe.

Jsi jako naděje na konci sil,
když už každý svůj život žil.

Jsi jako radost v bolesti,
jako moment ve štestí.

Jsi jako růže v keři,
která svou krásou září.

Jsi motýl v květinách,
jsi kotě co ťape přez domovní práh.

Jsi štěstí v lásce,
jsi výhra v sázce.

Buď pořád stejný zlatíčko,
naše velký štěstíčko!!
Autor Pájina, 13.10.2007
Přečteno 534x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí