Strach

Strach

Anotace: Chaos... jde občas vyjádřit i slovy.

Nejsi Bůh, jsi jenom anděl.
Stav bez tíže.
Poplujem dál.
Obavy o každý nádech.
Rozptyl.
Projektyl.
BANG! Je to jen hra.
Čekající Náruč plná lásky?
Strach. Neví, jestli má udělat krok vpřed.
Mlčí.
Autor Jessica Bloodham, 13.10.2007
Přečteno 373x
Tipy 1
Poslední tipující: Elvien
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí