Jdi

Jdi

Anotace: taková jedna malá básnička.

Sbírka: Jezero marné touhy

Jdi tam, kde jsou mé sny

dojdeš na místo, kde jsou zatažené závěsy

Nahlédni za ně

a skončíš na dně

Vstaň a rozhlédni se po okolí

ale pozor ať se nezalepíš smolí

Odlep se a očisti se

ať nejsi jako prase

Ohledni se, stojí za tebou

zahřívá ti nohy, které tě zebou

Opři se o plot a kochej se pohledem

je-li ti moc horko, zchlaď se ledem

Usínat se má potichu, abys nerušil

kdo to jen smutně tušil...
Autor Divant Delvare, 14.10.2007
Přečteno 632x
Tipy 2
Poslední tipující: blue
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí