Ve svitu myšlenky-pro Tebe

Ve svitu myšlenky-pro Tebe

Anotace: život je jeden velký dar a záleží na tom jak jej uchopíme...přátelství je dar který nás uchopí sám...

Slunce vybarvilo listí
do překrásných odstínů
já kráčím s tebou písní
a vím, že mít rád tě nikdy nepřestanu!

Kráčím s tebou krásným listím
kol západ slunce tvoří divy
za ruku chtěl bych vzít a nesmím
přec mozek ruce zaklínil mi.

Přátelství dvou mladých lidí
jenž potkali se náhodou
pevné jak skála bez všech krizí
zůstává nám záhadou...
Autor vox animi, 14.10.2007
Přečteno 432x
Tipy 5
Poslední tipující: major.siorak, Disordine, malá čarodejnice wiggová netopýrková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná protože je to pravda, protože mi byla dána...protože Ti věřím!!!

14.10.2007 12:52:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí