konečná - pěkně vesele

konečná - pěkně vesele

Anotace: deprese nic víc...

už je konec nemám pro co žít
kolem letěl pták
i já bych se chtěl do mraků zabořit
jen tak

dělat co mě baví
nenudit se a žít!
nesledovat večerní zprávy
už i myšlenka mě tráví

jed je všude, proudí v mé mysli
páchá zlo a ničí mě
přicházím postupně o všechny smysly
ach bože už nech mě!

proč mě tolik trestáš?
proč sám sebe mám?
proč tam v nebi se ty svině řechtáš
když už nikoho nepoznávám?

vkradl jses mi do hlavy
chtěl jsi zničit můj svět
teď když jsem v uvěznění únavy
chceš mou krev změnit v led?

už nejde to dýl snést
nech mě už napokoji
klidně teď budu po žebříku do pekla až lézt
a tam zaprodám duši svoji!

ne osud ale hloupé skutky
mě předurčili pro takový konec
i vyndal jsem kabel ze zásuvky
a dostal voltů ranec ..

tělo bezvládné se k zemi řítí
duše opouští svůj byt
v očích mých naďeje teď svítí
jdu tam kde bude klid
Autor Jan Střelec, 06.09.2004
Přečteno 618x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí