mesiášův gel

mesiášův gel

Anotace: pos.si to

hřeby žeru z ježíšovy hlavy,
břehy sraček z prdele vltavy
tohle není báseň ani vztek,
boule a sifl na čůráku to je pech

nezačínám slovem láska ani hnus,
mrzačí nám gothiku i nihilismus
nemám tečky ani velké písmena,
třeba jen tak schválně jsem posera

přišel jsem o ruce trčí mi pahýly
močil mi do krku polykám mrdku i se sýry
nemohu si schovat svoje přirození
demontuju mozky suchý i propocený

končím spasiteli mrdám antikrista
brečím nespisovným otáčením slzy z antidepresiva
uléhám na lůžku v jedné z nejmenovaných léčeben
kodein mám v předpisu - zas žeru ježíšův hřeben
Autor Lipschowski, 14.10.2007
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sprosté básně mi celkově nevadí...
Ovšem tohle je tak sprosté,že se to nedá nazvat báseň...
Alespoň v mých očích..
Možná ti to příjde kruté,ale tak to vidím já.

14.10.2007 19:13:00 | Kávový Poutník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí