Popel v popel, prach v prach

Popel v popel, prach v prach

Anotace: posuďte sami...

Jít tmou za tebou, drzet te za ruku,
cítit tve teplo a myslet na to, co v mysli máš.
Drzíš mě za ruku, pevně
Vedeš me tam, kde peklo je rájem.
Stopy za náma se ztrácejí,
oni vedí, ze ty jsi dábel a já andel.
Tvá dlaň pevne svírá mou a pomalu hoří.
Z očí mých slzy se řinou, cítím tvou vůni, hezky voníš..

Otočíš se ke me, dlane tve mě všude pálí..
Tvé objetí pálí, tvůj jazyk se dobývá do mých chladných úst...
Padám do tvé propasti a uléhám do tvé náruče..
Tvé ruce stahují ze mě víru a naději...
Úd cítím v mém těle...hoří a já pláču krvavé slzy...
Bolí to...popel v popel prach v prach
Autor Mrs.Grázl, 14.10.2007
Přečteno 278x
Tipy 2
Poslední tipující: M.a.t.y.s.e.k
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí