Vy dva

Vy dva

Anotace: K svatbě mé sestřičky moc povedené dílko

Jen jediný den a život se ti mění
Ano je to pravda, to není už jen snění.
Ráno otevřeš oči a cítíš všude napjetí
Panujou s tebou emoce a dojetí.
Před očima ti celý život znovu běží
Těžko se tak krásným věcem věří.
Před léty šanci na lásku vzdáváš
A dnes? Dnes už se vdáváš!!!

Je to jako včera když v posteli se sama převaluješ
A dnes? Dnes bílý závoj nasazuješ.
A jak mamku o svolení na diskotéku přemlouváš
…vzpomínáš když bílý střevíce nazouváš
a celý svoje dětství do vzpomínek uzamkneš
když do bílých šatů se oblékneš!

Teď kráčíš po schodech , vypadáš jak z obrázku
A přemýšlíš jak nejlíp odpovědět na tu otázku.
Pak ho tam uvidíš v celé své kráse
A už to cítíš ,že je to tu zase.
Že i když to nikdo netuší
Tak srdce se ti vždycky rozbuší!
A i když spousta kluků na tebe všude zírá
Pro tebe tu byl vždycky jenom Míra!!

Tak jste se rozhodli že se vezmete
A celým životem spolu projdete.
Že spoustu dětí spolu mít budete
A nikdy ze svojí cesty lásky nesejdete!

A tak jak sis to vysnila tak to máš
K dokonalosti ještě hodně úsilí dáš
Ale pak bude to stát za to
Však takový je život zlato!
A pamatuj že ke štěstí ti nepomohla jen v něco víra,
Ale hlavně tvůj Míra!
Autor M.a.t.y.s.e.k, 15.10.2007
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí