Pomsta je jen a jen „for you my darling“

Pomsta je jen a jen „for you my darling“

Anotace: Žena se občas umí docela pomstít a tenhle si to fakt zasloužil...

Bolest hlavy a oči uplakané,
Těžké srdce, jako rozlámané,…
Proč každý život je jiný,
Proč nechce se spát, klid a čistou hlavu mohu si jen přát,..
Když luna vyjde za šera na nebe,
a já upřu oči na tebe,…

…vidím že ve tváři máš výraz posměšný,
myslíš si o p*deli, jak ku*va si úspěšný!!
Já ale nejsem o nic horší,
proč nechceš se mi podívat do očí?!
Kariéra není všechno, a ty na mě pořád řveš,
Jak si hodný, to je lež,…
Co okolí si pomyslí, jak budou se dívat,
Když začneš se omlouvat budou nudou zívat,…
Jak jim vysvětlíš co si provedl, ty jsi haj*l, a mě jsi podvedl,…

Tváře pobledlé, láska ztracená,
Tvé oči zapadlé a vražda?? Zdařená…
Autor Laivindil, 15.10.2007
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-D hustě :-D

21.10.2007 12:28:00 | Laivindil

nůž zatne se do srdce a svaly kolem s stahují,
mává rukama jako by tonouce když krev z hrudi se vyrojí.
spadne na zem ve smrtelných mukách
až mu zlý srdce puká.
a v poslední agonii dění
se krátí jeho dech a najednou už není
živej.
fučák - fiha.
seš machr...
ale zasloužil si to ten debil říha:)

21.10.2007 00:51:00 | Mišpule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí