Hroby bez kytiček

Hroby bez kytiček

Anotace: ...

Do tváře rudé hanby
jedovaté jako zuby mamby
ryji vrásky ostrým dlátem
- vždy jsem chtěl být katem.

Chtěl jsem vidět torza těl,
posílat bídníky do pekel,
chtěl jsem vidět téci krev,
žal slepých duší, bolest slepých střev.

Když nad popravištěm svítal
měsíc a pod žárem mých očí tál,
když ležel jsem tam na zádech
a snil o lidských pádech,

o pádech do temnot, plných
bolestí ducha, jež přináší vlny
ze středu samotných lidiček.

A hroby? Prázdné – bez kytiček.
Autor Žiťa, 15.10.2007
Přečteno 279x
Tipy 1
Poslední tipující: Falka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí