Krávovinka dílem vínka

Krávovinka dílem vínka

Anotace: Co se děje na literu a v mé kebuli ?

Krávovinka dílem vínka

Mám strach,
když vidím temnou myšlenku na obzoru,
myslím,
že neobejdu se bez dozoru.

Zamykám se v pokoji se svým Hydem,
marně doufám, že společnou řeč najdem.

Myšlenky se mi honí v hlavě,
myslel jsem že život zvládnu hravě,
leč problémů je víc než dost,
zbylo jen málo času pro radost.

Sem tam a na konci čeká nás jen ticho údery kladiva,
chci si být jistý, že nikdo se nedívá.

Chaos nejen v textu a básních, chaos i v hlasování na tomto webu,
bez okolků bez omluvy..... na tipy vám jebu.
Odradit takhle lidi od mých krásných děl,
však na mé „děti“ každý jen chválu pěl.
Autor JR, 15.10.2007
Přečteno 237x
Tipy 2
Poslední tipující: B.a.r.b.a.r
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí