Snaha

Snaha

Anotace: Snažíte se, ale i tak to nikam nevede, protože vám stále někdo podkopává nohy ? Snažte se, a dokažte všem, že si dokážete splnit své sny ! ! !

Snaha uplatnit své myšlenky ( a snad i sny )
A prodat sebe samu ( ale ne do otroctví )
Jak smělé to domněnky ( co vyplňují moje dny )
Že jednou sama vstanu ( pouze proroctví ? )

Ze dna, kam mě kdosi ( tak krutě a bezcitně )
Mocnou sílou zchodil ( a drží mě tam )
Proč o milost prosí ( to prosí mě ? )
Ten jež se šťastně zrodil ? ( neměl by milost rozdávat sám ? )

A proč já nelkám tiše? ( snad z hrdosti … )
Nespílám na svůj osud ( strach mi nedovolí )
Že jeho ruka píše ( do mé budoucnosti)
Co nezažila jsem dosud ( čemu se mé srdce podvolí .. )

Kam se kutálí ony sny ( co se mi o nich zdává ? )
Co chtěla jsem žít ? ( a ne tu umírat )
Kam prchají šťastné dny ( kdy měla bych někoho ráda ? )
Co měly na mě zbýt ? ( ne za dveřmi plaše stávat )

Snad zem se po nich slehla ( to že naše matka ? )
Nebo je moře pohltilo ( to, které se modrá v dáli )
Proč moje duše tedy lehla ( vždyť přišla zkrátka )
Ohněm, co mé srdce pocítilo ( Ještě teď mě pálí )

Když jsem se snažila ( bylo to snad málo ? )
Do paměti si vrýt ( ještě ? )
Že to co jsem zažila ( snad se mi to zdálo ? )
Může lepším být ( alespoň pro příště )
Autor llussinka, 16.10.2007
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí