Tichý chlapec zo slepej ulice

Tichý chlapec zo slepej ulice

Anotace: ufff.......čo dodať?

Tichý chlapec zo slepej ulice
nikdy nebol zločinec
možno len kumpán
mal rád len jednu vec-
knihy, čo patrili jeho rukám.

nebol obľúbený,
prečo by aj mal byť?
nevedel uniknúť
z ostrých slov paľby
bol ako tieň-
na chodníku ležal
potichu tušil,
že sa z toho tešia,
kde mal byť vítaný,
našiel pevnú stenu
a potom stretol
zelenú ženu.

mámivú potvoru, čo dostala mnohých
mútila mozgy
potkýnala nohy
obete hnala cez hory-doly
s tým, že ak nie
sestra ich skolí.

Vohnala chlapca do svojich osídel
to čo mal vidieť
to už viac nevidel
väzní ho v sebe
a nepustí von
neberie výkupné
ani milión
no bojí sa že
chalec ju raz vyženie
pozrie sa vpred
a povie : už viac nie.
Autor nikuš, 16.10.2007
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí