Ploštice

Ploštice

Anotace: ... když zavrtá se do hlavy...

Do hlavy jsi zasadil mi brouka
a on tam jenom potichonku sedí
točí se dokola a do pitomce kouká
nikdo mi neporadí, ani ti, co vědí.

Do hlavy jsi zasadil mi berušku,
divoce rudou; zpívala si pro sebe
měla jsem chuť dát sama sobě přes ...
však jednodušší bylo smát se na tebe.

Do hlavy nasadils mi ploštici,
nemám je ráda, snad proto že se třpytí
zrcadlo mlčí, svou hrdost v sobě mající,
a já mu básním o smyslu svého žití.
Autor Dilla, 16.10.2007
Přečteno 293x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí