Bude to tak!

Bude to tak!

Anotace: a basta

Bude to tak!
a keď sa svet na hlavu postaví
Bude to tak!
aj keď vymažú scenár mojej postavy
Bude to tak!
a nepomôžu prosby ani protesty
Bude to tak!
že nebudeš vedieť, čo ti príde do cesty
Bude to tak!
koho to zaujíma, že sa ti nikam nechce ísť
Bude to tak!
tak sa zbaľ a aspoň nechaj na rozlúčku list
Bude to tak!
a keď ťa silný prúd strhne so sebou
Bude to tak!
povedz stoj! no aj tak sa budeš krútiť so Zemou.
Autor nikuš, 17.10.2007
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí