Artemissina spolubydlící

Artemissina spolubydlící

Anotace: Hups.... nezlobit se na mě.

Artemissina spolubydlící

Neznám její povahu,
na to nemám odvahu.
Ale výraz ve tváři jasně značí,
že míra rozumu bohatě stačí.
Oči hluboké víc než dost,
Myslím na ni pro radost.
Autor JR, 18.10.2007
Přečteno 290x
Tipy 1
Poslední tipující: B.a.r.b.a.r
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí