spousta asi a otazníků

spousta asi a otazníků

Anotace: Tuhle rádoby básničku, která básní asi ani moc není bych chtěla věnovat jednomu fajn človíčkovi, kterého jsem asi sklamala! No spíš bylo sraženo jeho ego - ale budiž! Chtěla bych jen popř. aby věděl, že ač si o mě myslí zlé! tak jsem tu s dobrým úmyslem!

Nevím jestli to daná osoba bude někdy číst!
Avšak zkusím o něm, aspoň krátce popsat list.
Je tomu něco víc než rok, co jsme se prve potkali.
Tys viděl v tom deštivý den.
To však jen tak obrazně, smáli jsme se bavili,
snad začal si snít sen?
Teda aspoň to si myslím,
aspoň to mi všichni říkali.
Asi jsem byla slepá, bylo mi s tebou krásně!
A myslím, že jsme si celkem rozuměli!
Tys psal už tehdy básně, a já romanticky snila!
Ale chtěla jsem asi něco víc? Nevím?
Pak věnoval jsi jednu z básní mě a všichni to viděli,
že bys asi chtěl začít snít se mnou tvůj sen!
A já nic, nebo jsem se jen bála říct? Nevím?
Nevím co to bylo! Měla jsem pocit,
že na chlapa jsi málo akční?
Asi už bylo romantiky moc no!
Jsem takový realistický romantik –
romantika jen někdy mám jí ráda,
ale ne vždy mě láká!
Jinak šel si na to celkem fajn,
jen na mě byl asi dlouhý ten tvůj plán!
Pak z jedné holčičí hlouposti – udělali jsme si legraci,
Ač sem v tom nebyla ani moc vinně…
Ty sis o mě myslel, že jsem svině!
Třeba si to dokonce ještě myslíš i dnes? Nevím?
Marně se snažím o kontakt, ale jsem srab,
když s tebou mluvím tak se stydím nebo já nevím je to síla!!!
Nejede ani má obvyklá prostořekost,
oči mi utíkají do stran -no to je fakt legrace!
Tak a pak tě vidím a uvědomím si,
že jsi vlastně osoba,
které si cením a na které mi záleží.
Jen hlavinku moji asi mrzí, že ty to tak asi necítíš!
Autor NDDM, 18.10.2007
Přečteno 248x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí